Skip to main content Skip to search

COACHING

Persoonlijke begeleiding

Coaching

Opleiden en begeleiden:

Wij willen graag dat de ondernemer de regie in eigen handen heeft met betrekking tot zijn bedrijfsvoering. Juist ook op financieel en administratief gebied. Vaak maakt een ondernemer gebruik van een administratiekantoor of accountant.

Resultaten komen dan vaak later bij de ondernemer en ook prijstechnisch is deze manier van werken niet altijd transparant. Voor de ene ondernemer is dat geen probleem, voor de andere weer wel.

We zien een ontwikkeling dat ondernemers in het MKB bedrijf meer en meer de administratie naar zichtzelf toe willen halen of door hun partner willen laten doen. In dat traject komt onze coaching om de hoek kijken. Wij leren graag ondernemers of hun partners zelf de administratie te doen. Onder onze begeleiding en zover als dat ze zelf willen.

Elk bedrijf is uniek en geeft hierdoor aan de boekhouding zijn persoonlijke smaak en invulling

Maatwerk

We leveren maatwerk en geven dus als het ware les in administreren. En wij kijken altijd mij totdat het niet meer hoeft. Dan nog zullen we regelmatig een controle doen omdat we bij deze klanten betrokken blijven en voor het uiteindelijke jaarresultaat m.b.t. de cijfers verantwoordelijk zijn.

We leiden op en werken samen. Ook dat doen we. U kunt hier ons ook over vragen. Dit is maatwerk in overleg met u.