Skip to main content Skip to search

Wie zijn wij?

20

Klanten

20

Diensten

20

Officoaches

Eljakim Nuijten - Officoach bij Offico Emmeloord

Eljakim Nuijten – officoach

Eljakim heeft jarenlange managementervaring opgedaan in de detailhandel. Is in 2003 zelfstandig ondernemer geworden en heeft in de jaren 2003 tot 2008 5 jaar Office management en HRM gedaan voor een creatief bureau uit Amersfoort. Hij is vanaf het begin bij dit bedrijf betrokken geweest en heeft dus meegewerkt aan de opbouw er van.

Lees meer
Jonathan Nuijten - Officoach bij Offico Emmeloord

Jonathan Nuijten – officoach

Jonathan heeft een brede ervaring in commercie, management en coaching. Hij werkte jarenlang voor bedrijven in de Automotive branche en adviseerde ondernemers op het gebied van bedrijfsprocessen, assurantiën en financiën.

Lees meer
Loïs Waleson - Officoach bij Offico Emmeloord

Loïs Waleson – officoach

Loïs is al een aantal jaren betrokken bij Offico. Ze werkt op het moment parttime als officoach en bedient een aantal klanten. Eén klant bezoekt ze wekelijks, de anderen doet ze vaak op afstand vanuit een online administratieprogramma. Ze is moeder in een jong gezin.

Lees meer
René Zoetebier - Officoach bij Offico Emmeloord

René Zoetebier – officoach

René is samen met Eljakim, als één van de twee oprichters, vanaf de start betrokken bij offico. Dit is inmiddels meer dan 10 jaar geleden.

Voor René zijn er, voor een periode van een aantal jaren, andere werkzaamheden op zijn pad gekomen. Een periode van werken met teams, persoonlijke ontwikkeling van mensen, aansturen van grote groepen vrijwilligers.

Tevens de verantwoordelijkheid voor financiële en operationele processen binnen enkele non-profit organisaties.

Lees meer