Skip to main content Skip to search

COOPERATING

Meewerken

Cooperating

Meewerken:

Cooperating staat voor meewerken. Wij werken graag mee. Wij werken veel voor het MKB bedrijf. Vaak zijn deze klanten buiten de deur aan het werk of geven leiding op een andere plek binnen het bedrijf. Ze zitten weinig achter hun bureau.

Deze ondernemers ontzorgen door werk uit handen te nemen. Dat doen we graag. We voeren wekelijks,  maandelijks of 1 keer per kwartaal de administratie voor onze klanten.  In overleg met onze klanten bespreken we de werkwijze. Het liefst komen we bij de klant langs en gaan weg als alles weer duidelijk en inzichtelijk is. Vaak leveren wij dan ook het boekhoudprogramma.

Meewerken op locatie en hetzelfde doel dienen, ontzorgen van de ondernemer

Korte lijnen

Er zijn korte lijnen. We hebben met onze klanten direct contact. Er zit geen secretaresse tussen. Iedere officoach bedient zijn eigen klanten. Dus direct telefonisch contact of rechtsreeks via de mail of whatsapp.

Onze facturatie is helder, we rekenen hoofdzakelijk onze uren. Zijn we eerder klaar of levert de klant het steeds beter aan waardoor we sneller kunnen werken, dan is de klant dus goedkoper uit. In sommige gevallen werken we op maandbasis en spreken daar een tarief voor af.