Skip to main content Skip to search
rene-zoetebier

René Zoetebier

René Zoetebier - officoach

René is samen met Eljakim, als één van de twee oprichters, vanaf de start betrokken bij offico. Dit is inmiddels meer dan 10 jaar geleden.

Voor René zijn er, voor een periode van een aantal jaren, andere werkzaamheden op zijn pad gekomen. Een periode van werken met teams, persoonlijke ontwikkeling van mensen, aansturen van grote groepen vrijwilligers.

Tevens de verantwoordelijkheid voor financiële en operationele processen binnen enkele non-profit organisaties.

In deze periode is de betrokkenheid bij offico op een lager pitje komen te staan, echter is René wel samen blijven werken met een klein aantal ondernemers (Ongeveer 1 dag per week). Het boekhouden, coachen en contact met ondernemers heeft daardoor nooit stilgestaan.

Je gevoel, het moment voor wijze beslissingen

In Juni 2021 is er een ommekeer in het werk en de prive situatie ontstaan voor René. Door deze ommekeer is er een ander seizoen aangebroken in het leven van René.

“Volg altijd je gevoel, het moment om wijze beslissingen te maken.” En dat gevoel is een officoach zijn voor ondernemers.

René is zelf voor zijn offico periode ondernemer geweest en begrijpt dat het ondernemerschap soms veel breder gaat dan alleen fysieke bedrijfsresultaten.

Samenwerking met een persoonlijke tint

Voor René is de samenwerking met de ondernemer een onderdeel van de bedrijfsvoering. Goed financieel inzicht is nodig. De samenwerking is gebaseerd op transparantie en open communicatie. Door de relatie met de ondernemer en het kennen van de visie van het bedrijf gaat hij voor een samenwerking met een persoonlijke tint.

Contact opnemen

René Zoetebier

Esvelderweg 4

3774 PD te Kootwijkerbroek

Tel. 06-42155642

René@offico.nl