Skip to main content Skip to search
René Zoetebier - Officoach bij Offico Emmeloord

René Zoetebier

René Zoetebier – officoach

René is samen met Eljakim, als één van de twee oprichters, vanaf de start betrokken bij offico. Dit is inmiddels meer dan 10 jaar geleden.

Voor René zijn er, voor een periode van een aantal jaren, andere werkzaamheden op zijn pad gekomen. Een periode van werken met teams, persoonlijke ontwikkeling van mensen, aansturen van grote groepen vrijwilligers.

Tevens de verantwoordelijkheid voor financiële en operationele processen binnen enkele non-profit organisaties.

In deze periode is de betrokkenheid bij offico op een lager pitje komen te staan, echter is René wel samen blijven werken met een klein aantal ondernemers (Ongeveer 1 dag per week). Het boekhouden, coachen en contact met ondernemers heeft daardoor nooit stilgestaan.

Je gevoel, het moment voor wijze beslissingen

In Juni 2021 is er een ommekeer in het werk en de prive situatie ontstaan voor René. Door deze ommekeer is er een ander seizoen aangebroken in het leven van René.

“Volg altijd je gevoel, het moment om wijze beslissingen te maken.” En dat gevoel is een officoach zijn voor ondernemers.

René is zelf voor zijn offico periode ondernemer geweest en begrijpt dat het ondernemerschap soms veel breder gaat dan alleen fysieke bedrijfsresultaten.

Samenwerking met een persoonlijke tint

Voor René is de samenwerking met de ondernemer een onderdeel van de bedrijfsvoering. Goed financieel inzicht is nodig. De samenwerking is gebaseerd op transparantie en open communicatie. Door de relatie met de ondernemer en het kennen van de visie van het bedrijf gaat hij voor een samenwerking met een persoonlijke tint.

“2023: een jaar van opschalen en bredere focus als officoach!”

In 2023 heeft René een groei in klanten mogen ervaren. Na de moeilijkere periode in zijn privéleven komt er nu weer ruimte voor het ondersteunen van nieuwe klanten. Deze aanwas van klanten groeit gestaag.

Maar ook heeft René meer en meer de passie om, behalve het ondersteunen op administratief en financieel gebied, ook de ondernemer zelf te coachen, als persoon, als leider en manager van zijn bedrijf. Inspireren en motiveren. Verder helpen als mens. Daar ligt mede zijn passie.

“De mens achter de ondernemer” centraal stellen en zorgen dat die zich verder kan ontwikkelen. Daar ligt de passie van René!

Contact opnemen

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken, neem dan contact met mij op.

U kunt mij bellen op 06 – 42 15 56 42

Ook kunt u mij e-mailen. Stuur uw e-mail naar info@offico.nl

Wij zien uw reactie graag tegemoet.

Onze Klanten
Ik ben officoach onder andere bij:

Java Timmerwerken