Skip to main content Skip to search
Eljakim

Eljakim Nuijten

Eljakim Nuijten - officoach

Eljakim heeft jarenlange managementervaring opgedaan in de detailhandel. Is in 2003 zelfstandig ondernemer geworden en heeft in de jaren 2003 tot 2008 5 jaar Office management en HRM gedaan voor een creatief bureau uit Amersfoort.

Hij is vanaf het begin bij dit bedrijf betrokken geweest en heeft dus meegewerkt aan de opbouw er van. Hij heeft zich toen ook bekwaamd in het boekhouden. Tevens heeft hij andere ondernemers gesteund in het financieel leiden van hun bedrijf. Eljakim ziet zichzelf als iemand die de handen uit de mouwen steekt.

One step at the time: Er wordt vaak te lang gepraat over hoe het zou moeten in plaats van concreet te beginnen en stap voor stap aan de gang te gaan. De ondernemer sterker maken door werk uit handen te nemen. “Laat de ondernemer focussen op zijn bedrijf, laat mij focussen op de administratie en de zaken die daar bij komen.

Ik zorg voor het inzicht zodat de ondernemer kan zorgen voor het resultaat.” Maar ook: “”Het moet niet alleen fiscaal kloppen, maar ook helder en inzichtelijk zijn. Niet iedere ondernemer begrijpt de administratieve termologie, daar help ik graag bij.” Aldus Eljakim.

De relatie tussen de officoach en de klant is belangrijk. Er moet tijd zijn om over meer dan alleen het bedrijf te kunnen praten. Het is belangrijk om de ondernemer achter het bedrijf te leren kennen.

dat vraagt soms een bakkie koffie extra, of elkaar even ontmoeten in een andere setting.

Er zijn dan ook al een aantal ondernemers een paar dagen met Eljakim op uit geweest. Naar Normandië met Walkyourlife. Een initiatief dat door Eljakim is opgezet en al vanaf 2011 actief is. www.walkyourlife.nl

Eljakim is officoach in omgeving Noordoostpolder, te Emmeloord en Urk maar ook daar buiten.

Contact opnemen

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken, neem dan contact met mij op.

U kunt mij bellen op 06 – 18 71 98 79

Ook kunt u mij e-mailen. Stuur uw e-mail naar eljakim@offico.nl.

Wij zien uw reactie graag tegemoet.

Weerstand Natuursteen

Simon Gerssen ( Medefirmant)

Weerstand Natuursteen – Urk

Offico helpt ons al een aantal jaar naar volle tevredenheid met de administratie. Wij waarderen de oprechte betrokkenheid.

Tegel Expert

Ronald van Biljouw ( Medefirmant)

TegelExpert – Urk

 “If you don’t know your numbers, you don’t have a business.” Eljakim zorgt er bij TegelExpert iedere week weer voor dat de cijfers bij zijn en dat we altijd inzicht hebben in hoe het bedrijf ervoor staat. Een stabiele factor waar je verder mee komt!

Badkamer Studio

Simon Weerstand

Badkamerstudio – Urk

Simon Weerstand is Medefirmant in Weerstand Natuursteen en TegelExpert en aandeelhouder in Badkamerstudio.

Ondertussen ken ik Offico al wel 10 jaar. In 2008  begonnen bij Weerstand Natuursteen ( gestart in 1997 ) . Maar zonder Offico waren we de crisis 100% NIET doorgekomen. 

Mede dankzij Offico hebben we ons kunnen door ontwikkelen naar: 

TegelExpert – gestart januari 2014 

BadkamerStudio Urk – gestart april 2017 

Offico is nauw betrokken bij de klant en werkt met korte lijnen. Persoonlijk ingesteld en werkt samen met de ondernemer in de onderneming. Neemt veel werk uit handen en is echt een meerwaarde in het bedrijf. 

Vertrouwen staan boven aan. 

Schildersbedrijf Sinke

Esther Sinke

Schildersbedrijf Sinke - Marknesse

Wat wij heel plezierig vinden aan de samenwerking met Offico zijn de korte lijnen, het meedenken, maar vooral ook de persoonlijke benadering en de betrokkenheid die wij daarin ervaren. En dat alles tegen een transparant en goed tarief. 

Babette Schrijft

Babbette Tasseron van den Berg

Babette Schrijft – Amersfoort

Het is fijn samenwerken met Eljakim. Hij kent alle regels en tips in het leed dat belastingdienst heet! Fijn, omdat zowel mijn man als ik ons daar niet mee bezig willen houden, naast ons ondernemerschap.

Daarnaast is het ook altijd gewoon heel gezellig als Eljakim langskomt voor de jaarlijkse inkomstenbelasting, dat mag ook zeker gezegd worden! 😉

Enbiun

Maurits Tofohr

Enbiun Food Architects – JMT BV – Enbiun Holding BV

Integer, persoonlijk en prettige manier van samenwerken. Op de achtergrond maar bereikbaar.

Mari Case

Marike Anker

MariCase – Amersfoort

Eljakim is betrokken, eerlijk en oprecht. Hij doet er alles aan om anderen verder te helpen. Het is een unieke persoonlijkheid

Agnes Skincare

Agnes Hogerwerf

Agnes Skincare – Urk

Ik ben bij deze boekhouder omdat hij heel goed met je meedenkt. Het maakt niet uit wat je aan hem vraagt, hij staat gelijk voor je klaar en probeert altijd een antwoord te vinden.

Levenoverhoop

Direlse Boon

LevenOverhoop – Emmeloord

‘Offico helpt mij al jarenlang, en ik zou niet anders willen. Waarom? Omdat Eljakim/Offico naast het deskundig en professioneel zijn ook meedenkt aan (groei)mogelijkheden binnen mijn praktijk, en aan wat belastingtechnisch het meeste gunstig voor mij is.’

 

Cocolepelie

Joke van der Meulen

Coco Lepelie – Emmeloord

Als creatieve duizendpoot ben ik het liefste bezig met kleur, vorm en met het ontwerpen en maken van mooie en unieke objecten. Het stukje financiële administratie wat hierbij ook komt kijken als creatief ondernemer, ja daar had ik niet veel kaas van gegeten.

Op zoek naar een boekhouder die deze dingen van mij overneemt maar die ook klaar staat met tips, geduld en fijne support  vond ik dat bij Offico.

Ik ben heel tevreden dat dit stukje door Offico altijd keurig wordt geregeld en voor mij nu alweer een aantal jaren. We gaan samen verder op dit mooie pad!

anton_kemp_logo_small

Anton Kemp

AK Luchttechniek – Emmeloord

Bezoek aan huis, goed/ prettig persoonlijk contact en prima

advies van fiscale en boekhoudkundige aspecten.

P-commerce logo

Pascal Jaasma

P-commerce – Emmeloord

Offico werkt voor mij als verlengstuk, in kennis en expertise,

van dit belangrijke deel van de onderneming.

 

Door dit en in combinatie met het persoonlijke contact is

er een basis van vertrouwen ontstaan, dit voelt en werkt

heel plezierig.

 

 

Onze Klanten

Ik ben officoach onder andere bij:

Java Timmerwerken
anton_kemp_logo
tegelleveling_logo
Weerstand Natuursteen
Tuin Totaal
Marjolein Bouma Fotografie
Tegel Expert
FlevoHoogwerkers
Codely
Cocolepelie
Enprest
Levenoverhoop
Mari Case
Around Seven
Badkamer Studio
Hovenier Patrick Arends
Red Desk
schildersbedrijf Sinke
Babette Schrijft
Agnes Skincare
EK SE STORE
P-commerce logo
petsfish_logo
hup-schilderwerken_logo
imsorb_logo
altaclear_logo
groen-op-dak_logo

Eljakim is ook betrokken bij:

Compassion

Kinderen moeten waar ook ter wereld de mogelijkheid hebben om te kunnen groeien en leren en dus ontwikkelen. Compassion maakt zich daar hard voor en heeft daar hart voor. Vanuit een christelijk perspectief bieden zij steun aan kinderen.

Meer informatie: Compassion Nederland

Walk your Life

Walkyourlife is een 3 daagse “wandel” ervaring in Normandië opgezet door Eljakim zelf. Vanaf 2011 gaat hij minstens 2 X per jaar met een groep naar Normandië. Om er even tussenuit te zijn,  om tijd te nemen om te onthaasten, om kennis te maken met de geschiedenis van de invasiestranden en eens stil te staan bij jezelf.

Meer informatie: www.walkyourlife.nl 

Operatie Mobilisatie

Eljakim draagt het werk van Operatie Mobilisatie en dus haar zendelingen een warm hart toe. Gods woord en liefde brengen.

Dat is belangrijk! Meer informatie: Operatie Mobilisatie

Groot Nieuws Radio

Het is belangrijk dat er een christelijke geluid te horen is op de radio, daarom is Offico sponsor van Groot Nieuws radio.

Meer informatie: Groot Nieuws Radio