Skip to main content Skip to search
Eljakim Nuijten - Officoach bij Offico Emmeloord

Eljakim Nuijten

Eljakim Nuijten – officoach

Eljakim heeft jarenlange managementervaring opgedaan in de detailhandel. Is in 2003 zelfstandig ondernemer geworden en heeft in de jaren 2003 tot 2008 5 jaar Office management en HRM gedaan voor een creatief bureau uit Amersfoort.

Hij is vanaf het begin bij dit bedrijf betrokken geweest en heeft dus meegewerkt aan de opbouw er van. Hij heeft zich toen ook bekwaamd in het boekhouden. Tevens heeft hij andere ondernemers gesteund in het financieel leiden van hun bedrijf. Eljakim ziet zichzelf als iemand die de handen uit de mouwen steekt.


One step at the time

Er wordt vaak te lang gepraat over hoe het zou moeten in plaats van concreet te beginnen en stap voor stap aan de gang te gaan. De ondernemer sterker maken door werk uit handen te nemen. “Laat de ondernemer focussen op zijn bedrijf, laat mij focussen op de administratie en de zaken die daar bij komen.

“Ik zorg voor het inzicht zodat de ondernemer kan zorgen voor het resultaat.” Maar ook: “Het moet niet alleen fiscaal kloppen, maar ook helder en inzichtelijk zijn. Niet iedere ondernemer begrijpt de administratieve termologie, daar help ik graag bij.” Aldus Eljakim.


Elkaar op een andere manier leren kennen

De relatie tussen de officoach en de klant is belangrijk. Er moet tijd zijn om over meer dan alleen het bedrijf te kunnen praten. Het is belangrijk om de ondernemer achter het bedrijf te leren kennen. Dat vraagt soms een bakkie koffie extra, of elkaar even ontmoeten in een andere setting.

Er zijn dan ook al een aantal ondernemers een paar dagen met Eljakim op uit geweest. Naar Normandië met Walkyourlife. Een initiatief dat door Eljakim is opgezet en al vanaf 2011 actief is. www.walkyourlife.nl

Eljakim is officoach in omgeving Noordoostpolder, te Emmeloord en Urk maar ook daar buiten.

Contact opnemen

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken, neem dan contact met mij op.

U kunt mij bellen op 06 – 18 71 98 79

Ook kunt u mij e-mailen. Stuur uw e-mail naar eljakim@offico.nl.

Wij zien uw reactie graag tegemoet.

Simon Gerssen ( Medefirmant)

Weerstand Natuursteen – Urk

Offico helpt ons al een aantal jaar naar volle tevredenheid met de administratie. Wij waarderen de oprechte betrokkenheid.

Ronald van Biljouw ( Medefirmant)

TegelExpert – Urk

 “If you don’t know your numbers, you don’t have a business.” Eljakim zorgt er bij TegelExpert iedere week weer voor dat de cijfers bij zijn en dat we altijd inzicht hebben in hoe het bedrijf ervoor staat. Een stabiele factor waar je verder mee komt!

Simon Weerstand

Badkamerstudio – Urk

Simon Weerstand is Medefirmant in Weerstand Natuursteen en TegelExpert en aandeelhouder in Badkamerstudio.

Ondertussen ken ik Offico al wel 10 jaar. In 2008  begonnen bij Weerstand Natuursteen ( gestart in 1997 ) . Maar zonder Offico waren we de crisis 100% NIET doorgekomen. 

Mede dankzij Offico hebben we ons kunnen door ontwikkelen naar: 

TegelExpert – gestart januari 2014 

BadkamerStudio Urk – gestart april 2017 

Offico is nauw betrokken bij de klant en werkt met korte lijnen. Persoonlijk ingesteld en werkt samen met de ondernemer in de onderneming. Neemt veel werk uit handen en is echt een meerwaarde in het bedrijf. 

Vertrouwen staan boven aan. 

Esther Sinke

Schildersbedrijf Sinke - Marknesse

Wat wij heel plezierig vinden aan de samenwerking met Offico zijn de korte lijnen, het meedenken, maar vooral ook de persoonlijke benadering en de betrokkenheid die wij daarin ervaren. En dat alles tegen een transparant en goed tarief. 

Marian Malek

Marian Malek zegt:

Wij werken al jaren met veel plezier en tevredenheid samen met Offico! Eljakim komt op onze locatie en werkt op onze manier.

Naast gesprekken over de cijfers is er bij Eljakim ook altijd ruimte om de brainstormen over bedrijfsvoering, maken van ingrijpende keuzes, meedenken bij ontwikkelingen etc.

Eljakim is een mensenmens. Juiste deze combinatie spreekt ons erg aan. Daarnaast is Offico flexibel als het gaat om inzetbaarheid.

Marike Anker

MariCase – Amersfoort

Eljakim is betrokken, eerlijk en oprecht. Hij doet er alles aan om anderen verder te helpen. Het is een unieke persoonlijkheid

Direlse Boon

LevenOverhoop – Emmeloord

‘Offico helpt mij al jarenlang, en ik zou niet anders willen. Waarom? Omdat Eljakim/Offico naast het deskundig en professioneel zijn ook meedenkt aan (groei)mogelijkheden binnen mijn praktijk, en aan wat belastingtechnisch het meeste gunstig voor mij is.’

 

Anton Kemp

AK Luchttechniek – Emmeloord

Bezoek aan huis, goed/ prettig persoonlijk contact en prima

advies van fiscale en boekhoudkundige aspecten.

Pascal Jaasma

P-commerce – Emmeloord

Offico werkt voor mij als verlengstuk, in kennis en expertise, van dit belangrijke deel van de onderneming.

Door bovenstaande in combinatie met het persoonlijke contact van Eljakim is er een basis van vertrouwen ontstaan.

Dit voelt en werkt heel plezierig!

 

Onze Klanten

Ik ben officoach onder andere bij:

anton_kemp_logo
tegelleveling_logo
Weerstand Natuursteen
Tuin Totaal
enprest-advies
Marjolein Bouma Fotografie
Tegel Expert
Enprest
Levenoverhoop
Mari Case
Around Seven
Badkamer Studio
schildersbedrijf Sinke
De Boer - interieur
EK SE STORE
P-commerce logo
hup-schilderwerken_logo
imsorb_logo
groen-op-dak_logo

Eljakim is ook betrokken bij:

Compassion

Kinderen moeten waar ook ter wereld de mogelijkheid hebben om te kunnen groeien en leren en dus ontwikkelen. Compassion maakt zich daar hard voor en heeft daar hart voor. Vanuit een christelijk perspectief bieden zij steun aan kinderen.

Meer informatie: Compassion Nederland

Walk your Life

Walkyourlife is een 3 daagse “wandel” ervaring in Normandië opgezet door Eljakim zelf. Vanaf 2011 gaat hij minstens 2 X per jaar met een groep naar Normandië. Om er even tussenuit te zijn,  om tijd te nemen om te onthaasten, om kennis te maken met de geschiedenis van de invasiestranden en eens stil te staan bij jezelf.

Meer informatie: www.walkyourlife.nl 

Stichting Taclla

Stichting Taclla ondersteunt kleinschalige initiatieven die de leefsituatie van kansarme mensen wereldwijd proberen te verbeteren.

Meer informatie: Stichting Taclla

Groot Nieuws Radio

Het is belangrijk dat er een christelijke geluid te horen is op de radio, daarom is Offico sponsor van Groot Nieuws radio.

Meer informatie: Groot Nieuws Radio

De wereld bereiken met het Evangelie van Jezus Christus via radio en andere media, zodat levens blijvend veranderd worden, is de missie van TWR.

Meer informatie: TransWorld Radio – Bron van Hoop