Skip to main content Skip to search
Jonathan Nuijten - Officoach bij Offico Emmeloord

Jonathan Nuijten

Jonathan Nuijten – officoach

Jonathan heeft een brede ervaring in commercie, management en coaching. Hij werkte jarenlang voor bedrijven in de Automotive branche en adviseerde ondernemers op het gebied van bedrijfsprocessen, assurantiën en financiën.

Sinds 2011 is Jonathan zelfstandig ondernemer: voor midden- en kleinbedrijf pakt hij de zaken altijd gedreven van A tot Z aan, geeft helder zicht op de bedrijfsprocessen en is gespecialiseerd in technische bedrijven.


Geen ondernemer is hetzelfde

“Ik zet mij graag in voor de persoonlijke band met de ondernemer, weten wat iemand beweegt en motiveert. Dat geeft mij de drive om net dat stapje verder te gaan. Zo bouwen we aan een duurzame samenwerking in wederzijds vertrouwen.

Ik ben breed inzetbaar en het mooie van mijn werk is dat geen dag, geen bedrijf en zeker geen ondernemer hetzelfde is. Dit vergt van een mate van flexibiliteit, en dat is zeker een van de eigenschappen van een Officoach.”


Doorzetten en vertrouwen

In mijn vrije tijd mag ik graag muziek maken en luisteren. Ik heb een cd opgenomen waar songs op staan die inspirerend zijn en een boodschap bevatten. De cd is gemaakt naar aanleiding van een heftige periode in mijn leven. Maar deze periode heeft mij ook geleerd met dillema’s en moeilijke vraagstukken om te gaan, door te zetten en te vertrouwen. ” Aldus Jonathan.

“2023: een jaar van verandering, een nieuwe uitdaging!”

In de loop van 2023 heeft Jonathan de mogelijkheid gekregen om een autobedrijf waar hij officoach bij was over te nemen. Omdat hij zijn werk carrière in de autobranche begon en auto’s altijd een passie is gebleven heeft hij deze kans met beide handen aangepakt.

Samen met een monteur uit het betreffende bedrijf heeft hij de stap genomen. Begrijpelijk vraagt deze stap al zijn aandacht. Bestaande offico klanten bedient hij nog steeds, maar afhankelijk van de ontwikkeling van het autobedrijf, zullen de offico werkzaamheden beperkt blijven.

Contact opnemen

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken, neem dan contact met mij op.

U kunt mij bellen op 06 – 46 11 44 68

Ook kunt u mij e-mailen. Stuur uw e-mail naar jonathan@offico.nl.

Wij zien uw reactie graag tegemoet.

Onze klanten

Ik ben officoach onder andere bij:

Berggas

Ik heb mijn administratie bij Jonathan ondergebracht, ten eerste het vertrouwen in kundigheid en in de persoon, en ten tweede omdat hij vanuit eigen niveau meedenkt met de ondernemer, goed adviseert en inlevingsvermogen heeft in de problematiek bij bedrijfsvoering.

Loes&zo:

Ik werk met veel plezier samen met Offico. Het contact verloopt soepel en persoonlijk, Jonathan is altijd op de juiste manier betrokken en punctueel!

Heel fijn om op deze manier ondersteunt te worden in mijn administratie en vragen rondom de boekhouding.

Van Rossum VGA:

Zeer prettige samenwerking, vlotte afhandeling van eventuele vragen, bijzonder accuraat en betaalbaar.

Altijd bereid tot extra uitleg waar nodig en ontzorgt op de juiste manier!

Klusbedrijf Den Dunnen:

Toen ik aan het twijfelen was om een eigen onderneming te starten heb ik het er met jonathan over gehad en besproken hoe ik dit het beste kon doen. Een aantal gesprekken met Jonathan hebben uiteindelijk de doorslag gegeven om voor mezelf te beginnen. Al mijn administratie wordt geregeld dus ik kan doen wat ik leuk vind, en goed in ben, zonder de “hoofdpijn“ zaken.

Deze zaken regelt Jonathan, wat mij rust geeft, omdat ik weet dat het goed geregeld wordt. Tot op heden nog steeds een goede samenwerking. Kortom: Super service, snel antwoord op mijn vragen. Al met al een top samenwerking.

Henkes Telecom BV:

Jonathan fungeert bij mij als administrateur voor mijn BV, als buffer tussen mijn accountant en mij.

Dit is zeer prettig en geeft mij de vrijheid om me meer te kunnen richten op de dagelijkse operationele zaken van mijn bedrijf.

van der Lee installatiewerken:

Het grote voordeel is dat Jonathan op locatie plaats neemt en de volledige administratie verwerkt. Vaak ben ik op deze ochtend ook aanwezig. Op deze ochtend kan ik ook lopende zaken of vragen bespreken.

Kortom, zaken goed geregeld en zeer tevreden.

altaclear_logo