‘Co’ als eerste letters van Cooperating, Coaching, en Consultancy. Bij al deze diensten ligt ten alle tijde ‘in Contact treden’ met onze klant aan de basis.

Waar Offico zich inzet ter ondersteuning van de ondernemer bij administratie en boekhouding zo zet P-commerce zich in op gebied van internet en media.

 

“Wisselwerking tussen professionals”

De ondernemer in het algemeen kan in zijn eentje niet alles alleen en valt hierbij dan ook terug op verschillende externe diensten. Het is dan ook de wisselwerking tussen professionals waaruit het CO.-gevoel kan ontstaan, die vanuit hun eigen dienstenaanbod met elkaar samenwerken.

Om dit ‘gevoel’ te duiden op de nieuwe website van Offico is er gekozen voor de metafoor ‘koffie’ en niet zozeer voor het ‘biertje’, om de eenvoudige reden dat we de zaken graag nuchter bezien en het biertje zou een te losse, te vrijblijvende setting indiceren. We nemen de zaken serieus maar wel in een gemoedelijke setting zoals we vaak bij samen koffiedrinken ervaren en waar we met elkaar in gesprek zijn, contact met elkaar hebben.

Het bijzondere is als je elkaar hierin weet te vinden, dat je aan een half woord genoeg hebt en mee kan denken in verschillende bedrijfsprocessen. Je zit op dezelfde golflengte. Hierdoor kan er een basis van vertrouwen ontstaan, dit voelt en werkt heel plezierig. Dat is het CO.-gevoel.