Skip to main content Skip to search

Ons bedrijf

Offico werkt dus anders dan een boekhoudkantoor. Wij werken graag op locatie en komen dus bij de klant. Kleine klanten die geen eigen bedrijfspand hebben en dus vanuit huis werken ondersteunen we vanuit ons eigen kantoor thuis.

Als officoach hebben we een kantoor thuis. Lage overheads, een scherper uurtarief. En….we kijken het liefst in de keuken van onze klant. Dan snappen we het bedrijf en de ondernemer beter. Je wordt deel van het bedrijf. Een co van compagnon. En, het is transparant in de facturatie.

Op deze wijze creëren we de mogelijkheid om de ondernemers regelmatig te zien en spreken. Zo houden we korte lijnen en kunnen we snel schakelen. Resultaten zijn dan ook regelmatig bespreekbaar want we gaan pas weg als alles verwerkt is. Wat we niet weten of kunnen? Daar hebben we onze partners voor. Een prettige samenwerking is dat.

Wat is een oficoach

Een officoach is dus een persoon die niet alleen oog heeft voor de cijfers, en een goede administratie. Maar die ook oog heeft voor de ondernemer zelf, zijn dromen kent, zijn bedrijf kent. Die bereid is mee te denken in bijvoorbeeld procesverbetering.

Die de ondernemer een spiegel voor durft te houden. Een officoach staat naast de ondernemer. Maar durft soms ook even tegen over hem of haar te staan, of die hem of haar een zetje in de rug durft te geven als dat nodig is.

Een officoach heeft hart voor de ondernemer. Hij gaat voor de relatie. Vindt het niet erg om onderweg te zijn. Is bereikbaar, is niet het uurtje-factuurtje type dat elke minuut doorbelast moet worden. Durft zijn handen uit de mouwen te steken. Wil meebouwen aan het succes van de ondernemer.

Een officoach kan groeien in zijn taken, maar ook weer afbouwen wanneer de ondernemer meer zelf wil gaan doen. Sterker nog. De officoach leidt ook op. Want het belangrijkste is dat de ondernemer zelf inzicht heeft in de financiële kant van zijn bedrijf. Wij ondersteunen ondernemers op maat!